Industrijsko barvanje

Poleg strokovnega popravila ter barvanja vozil smo v naše poslovanje vključili tudi dobro vpeljana podjetja in posameznike, ki potrebujejo naše storitve pri večjih industrijskih projektih, zato vam nudimo tudi industrijsko barvanje. Za zagotavljanje najvišje kakovosti tovrstnih izdelkov uporabljamo ločen segment materialov, prilagojenih za ekstremne pogoje. Le tako se lahko uspešno lotimo ter opravimo vsak izziv v industrijskem barvanju.

Za vas lahko pobarvamo izdelke iz katerekoli kovine, lesa, poliestra, plastike, karbona in stekla.

Nekaj projektov, ki smo jih že opravili oz. so trenutno še v delu:

  • za podjetje SOLINAIR d.o.o. ki skrbi za vzdrževanje letal na Brniku, smo opravili vrsto ličarskih popravil na različnih tipih letal.
  • za slovenske železnice (SŽ-ŽIP d.o.o.) smo – poleg barvanja osebnih in gospodarskih vozil – pobarvali tudi razne dele vlakov, vključno z celotnim tovornim vagonom.
  • za slovensko podjetje SPV AVIO d.o.o., ki izdeluje plovila pod imenom GREENLINE YACHTS barvamo sestavne dele luksuzne notranjosti modela Greenline 45.
  • za mizarsko delavnico EVENTO PROJEKT d.o.o. smo pobarvali več kosov pohištva, s katerim smo opremili predsedniške apartmaje hotelske verige v Parizu.
  • za  LIDL SLOVENIJA d.o.o. smo – poleg ličarskega vzdrževanja voznega parka njihove uprave – uspešno prenovili in dali nov videz tudi njihovim trgovinskim blagajnam s tekočimi trakovi

  • za podjetje DREAMCASE d.o.o., ki se ukvarja s produktom za edinstveno počitnikovanje, barvamo kovčke, v katerih so spravljena ležišča.

Imate svoj unikaten projekt? Z veseljem se ga lotimo!

Eden izmed naših številnih projektov, na katerega smo še posebej ponosni in mu posvetimo veliko časa, je obnova kultnih kioskov K67. V sodelovanju z enim od najvplivnejših arhitektov pri nas, profesorjem industrijskega oblikovanja, nagrajencem za življenjsko delo ter očetom ikoničnega kioska K67, g. Sašo J. Machtigom skrbimo za obuditev zgodovine jugoslovanske arhitekture, saj obnavljamo stare in zapuščene kioske iz cele bivše Jugoslavije ter tujine. Kioske v naših prostorih v celoti demontiramo, obnovimo poliestrsko osnovo, po potrebi zamenjamo stekla, tesnila in notranjo talno oblogo ter ga na novo pobarvamo v barvo po želji stranke. Za obnovitev v originalno stanje, stranke po posvetu z g. Machtigom izberejo kombinacije iz barvne lestvice takratnih kioskov. Do danes smo jih obnovili že kar nekaj, med drugim so svoje mesto našli kioski v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje na gradu Fužine v Ljubljani, v Berlinu, Zürichu in New Yorku.

Nekaj del si lahko ogledate spodaj ostalo pa v naši galeriji ter na socialnih omrežjih

Kiosk na trgu Times Square, New York 2019

Za dodatne informacije pošljite povpraševanje ali pa nas pokličite.