Avtoličarstvo in avtokleparstvo

Avtoličarstvo

Avtoličarstvo in avtokleparstvo sta naši osrednji dejavnosti že od leta 1968, v katerih se vedno znova izpopolnjujemo ter učimo novosti, ki jih prinašata nova tehnologija in materiali. Skupaj s temi novostmi, našimi 50 letnimi izkušnjami in osebnim pristopom poskrbimo za vaše vozilo. Z visoko kakovostnim ličarskim delom zagotovimo, da boste zadovoljni. 

Ste bili udeleženi v prometni nesreči ali vam je vozilo na parkirišču poškodovala neznana oseba? Ste bili tarča vandalov ali je vaše vozilo načela rja? Ali škodo na vozilu krije vaše zavarovanje, ali niste prepričani? Pokličite nas in skušali vam bomo pomagati v najkrajšem času. Popravila izvedemo hitro in kvalitetno.

Nudimo vam:

  • organizirano avtovleko s kraja nesreče do nas,
  • cenitev vašega vozila namesto vas,
  • nadomestno vozilo za čas popravila,
  • avtokleparska popravila,
  • popravila plastike vseh vrst,
  • večstopenjsko poliranje in pranje vozila,
  • obnovo žarometov z najnovejšo tehnologijo brez lakiranja,
  •  NGENCO zaščita avtomobila  (samoobnovljiva ter odstranljiva barva)
  • delo po normativu Eurotax

Postopek avtoličarstva

Avtokleparstvo

Z avtokleparstvom se v našem podjetju ukvarjamo že od samega začetka, kar nam omogoča hitrejše in kvalitetnejše popravilo vozila. Po sprejemu vozila se v kleparski delavnici avto razstavi in naredi popis poškodovanih delov. Naši kleparji poskrbijo za popravilo ali zamenjavo vseh poškodovanih delov karoserije. Pri zamenjavi delov sodelujemo z uradnimi uvozniki vseh znamk vozil, ki nam omogočajo zanesljivo in hitro dostavo originalnih nadomestnih delov, ki so ključni pri popravilu in končnem izgledu popravljenega vozila.

V naši kleparski delavnici skrbimo, da smo v koraku s časom tudi pri ostalih storitvah:

POPRAVILO PLASTIKE VSEH VRST
– pri popravilih vseh vrst razpok in raztrganin v plastiki uporabljamo hot stapler BGS technique in s tem zagotovimo visokozmogljive zvare na točkah razpok.

MENJAVA VETROBRANSKIH STEKEL
– za najvarnejšo menjavo stekel poleg standardne tehnike uporabljamo tudi indukcijo telwin smart inductor, ki je nepogrešljiva tudi pri vrsto ostlih kleparskih delih.

OBNOVA ŽAROMETOV
– za doseganje optimalne tovarniške svetilnosti žarometov jih obnovimo z najnovejšo tehniko uparjanja tekočega polimera

POPRAVILO POŠKODB OD TOČE
– naš mojster z večletnimi izkušnjami poskrbi za popravilo prav vsake udrtine, pa naj bo na kovinskem ali aluminijastem panelu.

avtokleparstvo prejavtokleparstvo potem
tesla prejtesla potem

 Nekaj primerov storitev si lahko ogledate spodaj. Več pa si lahko ogledate v naši galeriji ter na socialnih omrežjih.

Za rezervacijo termina izpolnite obrazec ali pa nas pokličite.